~:::Furui Arubamu:::~


My name: Sira Sain
My Fotopage: http://chendana.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Sony
Other: DSC-T3
Sony
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Lynnhassan Baking Studio
Latest entry:fotopages kembali!!!
dia mali balik!!tapi dah lupa la nak post pic guna coding..kena belajar balik. stay tune View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Rusdi Yahya
Latest entry:Kampung Kling Mosque
Located at Jalan hang Jebat, Malacca. Partly of UNESCO world heritage. View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
Zana Hassan
Latest entry:gedung height apartment for rent - available may 2011
NOT AVAILABLE. HAS BEEN RENTED ON MAY 2011. please contact me Ros at 0129102655 for further info. View this Fotopage entry
Latinah Mohamad
Latest entry:PENGALAMAN HAJI 1431H
Alhamdulillah...setinggi2 kesyukuran ke hadrat ALLAH SWT.... hanya dengan izin ALLAH dapatlah kaki ini dijejakkan dibumi suci, Makkah alMukarramah dan Madinatul Munawwarah... 43 hari disana terlalu singkat rasanya.. Alhamdulillah juga, ALLAH izin dapat berada dibawah bimbingan USTAZ DR ABDUL BASIT, yang ikhlas dan bersungguh membimbing semua jemaah. Moga semua warga ASH HAR travel diberkati dan dirahmati NYA.... :-> View this Fotopage entry
fauzee mazuita
Latest entry:Aidilfitri 1413
lama dah tak update fotopages nih. gambar terbaru, raya ..tapi tak semua gambar dah masuk... banyak lagi tertinggal kena sambung lain hari View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Sweet Frosting
Latest entry:Biskut Raya 2010
Maaf kerana dah lama tak update FP ni. Masa tak mengizinkan. Seperti tahun-tahun sebelum ini, Sweet Frosting membuat jualan biskut raya untuk tahun 2010. Tempahan biskut raya dibuka sekarang sehingga sehari sebelum puasa. Pesanan akan ditutup secara rasminya pada 10 Ogos 2010. Kami juga menjual sample yang mengandungi 6/ jenis biskut yang terpilih, 1 setiap satu dengan harga RM10.00 untuk sebekas sehingga stok masih ada (termasuk kos courier). Untuk pesanan & pertanyaan sila emailkan ke shi... View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
Cake and Cupcake Specialist
Latest entry:KELAS CYBERCAKES DI BUKA
Assalamualaikum..semua... Lama kita tdak berjumpa di sini.. Inilah bahananya facebook...sampai lupa..daratan..hehhe .Saya telah membuka kelas membuat kek dan mendeco bagi sesiapa saja yang berminat sila email to pembuatkekcyber@yahoo.com atau masuk ke facebook saya Nina Cyberpasteles..HARAP MAKLUM. KELAS DIBERI NAMA CERIA BERSAMA CYBERCAKES...DAFTAR SEKARANG.. View this Fotopage entry
Sira Sain
Latest entry:Selamat Datang
Welcome to/ Irrashaimase/ Annyonghaseyo/ Ahlan Wasahlan Ila...ke Kedai Sirasain@HomeBiz yang beroperasi sementara dari Seksyen 8,Bandar Baru Bangi. Sila rujukhttp://sirasain-homebiz.fotopages.com/?entry=1650315( Terma &Syarat) untuk pembelian & pembayaran secara online. Terkini antara produk yang ditawarkan : Boleh pilih Tablet/Kapsul(mudah dibawa berjalan2) Retail price: RM120-60 biji RM220-120 biji :arrow: Dealer dibawah syarikat N.Z.New Image bagi kawasan sekitar Bangi,Kajang,Putrajaya & ... View this Fotopage entry
60@120 bijiTablet/Kapsul/RM120/RM220
Linda Zainal Abiddin
Latest entry:lagi doll cake
View this Fotopage entry
Shah Sya Syahmi Syafiyah Sayf
Latest entry:Happy Birthday Puan Syariza Annur aka ibu!!!
:wave: View this Fotopage entry
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
Milias Asdi
Latest entry:Tanzania (V) - Perjalanan Pulang
Di lobi hotel.. Di Kilimanjaro International Airport.. View this Fotopage entry
roslinda mustapha
Latest entry:raya 2009
View this Fotopage entry
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
zakiah zainudin
Latest entry:Donat Chef Li dan cara-cara menguli doh tanpa mixer..
Salam semua! Bertemu lagi kita di bulan ramadhan 1431.. Pada ramadhan tahun lepas, anak ketiga saya siti hajar terkena pnuemonia yg agak teruk sampai dr nak tahan dia di hospital untuk dipantau, dr dok asyik cakap, it's very bad jer pasal condition hajar. waktu itu hajar baru berusia 1 tahun 3 bulan.. kenalah jugak drip & neubulizer.. sungguh tak sanggup tgk hajar yg macam sesak nafas jer waktu tu.. saya pun pernah kena pneumonia pada tahun feb 2009, so saya tau macam mana rasanya bila terkana sakit ni..... View this Fotopage entry
NASI BERIANI MUDAH!
Abang Nuh
View this Fotopage latest entry
Thomas Land
Fendy and Tini
Latest entry:Tasik Titiwangsa
View this Fotopage entry
adik br bangun tidolaa
nora sim
Latest entry:Rindu
Assalamulaikum, Maaf kepada saudara mara, kaum kerabat yang tidak jemu-jemu singgah di FP ini tetapi hampa kerana tiada gambar dan berita terbaru. Sejak akhir-akhir ini ada sahaja halangan untuk mengemaskini FP ini. Lagipun Nina dan Adam dah liat hendak bergambar. Saya tidak mahu berjanji, takut tidak ditepati. Salam bahagia daripada kami yang jauh. View this Fotopage entry
Zureen n Ezmel
Latest entry:selamat hari ibu...legend water chalet
dah lama sangat x bersantai , so bila dah berpeluang tuh mmg x lpskan peluang la :-> tempat ni mmg best... ;-) semua yg nak tu ada: boleh mengail, main pantai, kolam renang, jakuzi...n damai hehehe View this Fotopage entry
nana the great
[img] View this Fotopage entry
MARDZIAH ABU BAKAR
Latest entry:KEJOHANAN SUKAN SMK AIR MERAH, KULIM,KEDAH KALI KE 7 2009
View this Fotopage entry
zabariah hassan
Latest entry:PERKAHWINAN ADIK LELAKIKU
Lama betul tak update fp nie sejak balik dari jepun ni memang sibuk memanjang, insyaallah akan ku update sedikit demi sedikit didalam fp kesayanganku ini... Alhamdulilah majlis berjalan dengan sempurna dapatlah zar dan keluarga menyaksikan perkahwinan adikku yang bekerja di pejabat daerah Kota Tinggi ini melansungkan perkahwinan beliau, maklumlah sebelum ni tak berkesempatan nak meraikan perkahwinan adik2 yg sebelum ini... View this Fotopage entry
Norhayati Ahmad
Latest entry:uMaH BaRu
http://eixora.blogspot.com/ View this Fotopage entry
17-19 January 2009
ROS ZAin
Latest entry:Hiroshima ~ Miyajima
Dari Iwakuni, kami terus ke Miyajima...sampai di Miyajima lebih kurang 5.30ptg...ingatkan dah tak sempat nak menyeberang ke Miyajima Island...bila diberitahu feri terakhir untuk ke Island pkl 8.45mlm...apalagi, kami pun tak lengah beli tiket dan dapat naik feri 5.45ptg...kedatangan kami di sana disambut sang rusa yang jinak...kami juga dapat menikmati mentari terbenam...pelancong asing pun ramai dok menantikan sunset ni... ;-) View this Fotopage entry
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
Hezil Mansor
Latest entry:We r moving
Just to let everybody know that we no longer active here. The main reason is because I do not like the founder/company of www.fotopages.com (check urself) and many other reasons so from now on our photos will be at flickrs. Do visit us there if you like at http://www.flickr.com/photos/farahnur80/. Nice knowing u all. Tata :: E+F+H :: View this Fotopage entry
Hazli and Ennie
Latest entry:Melaka (A Famosa Resort)
Dah lama tak pergi holiday since we came back from Japan. Sarah dah bising nak pergi jalan-jalan so we decided to go to A Famosa Resort. Tak boleh stay lama pun kat sana sebab 2nd day Sarah dah demam so kena balik Kuala Selangor semula.... View this Fotopage entry
Dia pun nak beli jugak
Miss Creative Cakes
For more information pls click http://misscreativecake.fotopages.com View this Fotopage entry
ariesya zafirhana
Latest entry:Budou Gari
2nd August... Mula2 sampai dijamu dgn blueberry dan anggur Buah yg belum masak.. View this Fotopage entry
amaruszati noor rahim
Latest entry:PINDAH KE GALERI
salam. saya telah berpindah ke galeri. untuk perkembangan lanjut tentang produk, aktiviti, tutorial, kelas, sila klik http://zatidhati.blogspot.com. terimakasih View this Fotopage entry
lynn
Latest entry:Welcome to Muslimah Dolls.
http://muslimahdolls.com() View this Fotopage entry
Gelem Bai
Latest entry:Menyambut Menantu di Bukit Marak
Hujan lebat mencurah2 ke daun keladi.... Hingga bah hampir nak cecah tangga ... Lauk pauk dipuji enak,sedap sekali... Moga pengantin sejuk berumah tangga.... ;-) p/s:hari ni mak terima menantu..anak bongsu kesayangan mak bertemu jodoh dgn orang Kuin Pasir,Jelawat.....tinggal sorang lagik anak dara mak......agak2nya jodoh ngan orang mana dan bila tu...kita tungguuuuuu? :-> :-> :-> :P :P :P ;-) View this Fotopage entry
yusoff shah
Latest entry:Autumn 2007
Our last autumn.. really enjoyed it :-D View this Fotopage entry
WanZee Hiroshima Japan
Latest entry:Alhamdulillah...
Day 1..... Day 2..... View this Fotopage entry
mai nasa
Latest entry:Jalan-jalan Putrajaya
View this Fotopage entry
kami melihat hanabi...
salmah sathiman
Latest entry:wakasagi
Memancing atas ais. View this Fotopage entry
DAUD and SARINA
Latest entry:Fuji san
29 Nov 2006. On the way back to Ichikawa, we stopped nearby Fuji Mountain. The weather was great and Fuji-san is clearly visible. Another great 'photo op' session ;-). View this Fotopage entry
On the way to the museum
ghizam japan
Latest entry:Sambutan Hari Raya di Green Heights
Syukur alhamdulillah, berkat bantuan dan kerjasama seluruh warga Green Heights, kami berjaya mengadakan majlis hari terbuka dan jamuan hari raya di Green heights. Pelbagai jamuan disediakan dan majlis berlangsung dari jam 12.30 tgh hingga jam 5 petang. Saudara Amin dari Gyotoku merupakan tetamu yang paling akhir balik. terima kasih kepada che lee yang menghantar gambar-gambar ini untuk kenangan semua View this Fotopage entry
tahun depan orang lain urus pulak
zaki mahyudin
Latest entry:sunset di matama
View this Fotopage entry
ke Sakurajima
komilus gamburud
Latest entry:FAMILY TRIP TO KAGOSHIMA
In December 2005, my parents, an aunt and also a young niece visited us in Kagoshima. We brought them to several places in Kyushu Island and not forgetting, introduced them to our friends who had accepted us in their community in Japan. 3 weeks holidaying with them passed so fast that we didnt realise that it was time to go home. Thank you to them for making time for us here. We love all of you. :ty_ty: :ty_ty: :ty_ty: View this Fotopage entry
at fukuoka eki
aliah jamal
Latest entry:Watanabe's Garden
View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016