~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 9-Nov-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
Demam kouyou dah bermula

 
 
 
 
 
masih malu menunjukkan diri...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
dalam bayangan...
 
 
 
 
 
 
 
 
aku dicuri...
 
 
 
 
 
sengaja aku berdiri...
Kakak tolong snap...
 
ikut jejak langkahku...
jadilah penolong sambilan...
 
 
 
berangan2lah dahulu...
 
 
 
berakhir di sini saja...
Quote:
Memandangkan hari ni abah bercuti belajar a.k.a takde kelas....hehehe..kami memulakan projek mega bersama ...seia sekata...hobi idaman hati... setelah sedikit sebanyak study group dan ada discussion selepasnya...hihihihi ..Alhamdulillah dapatlah juga mengaplikasikan sambil2 meninjau kecantikan musim luruh yg terakhir bagi kami..nampaknya bulan ni memang demam kouyou ler...nipun peluang yg ade... tahun depan dah tak sempat ...hanya tempat berdekatan dulu dirasmikan untuk projek pertama..nampaknya kat Shidaka lake dah cantik kouyou..bolehlah walaupun tidak semua kelihatan bertukar warna..yg mix color inilah yg jadik daya penariknya.
Sempat singgah di Beppu Ropeway ,berdekatan Shidaka lake sebelum mengabdikan diri dengan swan dan ikan2 di tasik yg memang setia menanti di sana...dan juga pulangnya mengambil apa-apa2 yg patut di snap sementara peluang ada di depan mata!







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net