~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 9-Jun-2006 03:52 Email | Share | Bookmark
Perasmian perkhemahan di awal musim panas 2006~3-4 Jun 2006

Ketua pengarah projek kena rasmikan dulu...hehe.
yang ni jenis cepat & mudah!
kena bergotong royong...
dah siap 2 utk kami 4 beranak...
seronoknya dia...
agenda tersendiri...
dari kanan...
lihat kiri...
sebelum bercanda ditepian pantai...
isi angin dulu...
tumpang bergaya...
saya juga...
aktiviti tambahan...
konon2 nak main pasir...
jom ke laut...ke laut...
senja akan berlabuh...
mencari kepah/lala...
reflection...
ada lifeguard lagik......
Nyah tak sejuk ka?
ala2 Titanic...
operasi menyelamat...hehehe.
ok dah selamat..dok diam2 nooo!
tolong3x...
kan makin ke tengah...
operasi diteruskan lagik..
selamatkan jiran senasib...
heroin dah selamat ke tepi...
belum selamat lagik nih...
ok dah...
senja makin hampir...
temapt membasuh dan memasak...
dah malam...
makan dulu..arigatou aisyachan!
baru boleh berhanabi...
dengan masing2 punya...
seronok tak terkata anak2...
org paling lewat bangun...haha.
asagohan..kali ke brapa dah?
gerai roti canai pun ada....eh silap!
nak mencuci...
kena paksarela b/fast dulu sebelum nak main..
ikan tangkapan tangan Azu...
semakin ramai yg datang...tambah lagik 3 famili join BBQ!
mengemas..dah nak check out!
sempat lagi sama2 ambik gambar...
posing yer Dik...
eh tak habis borak lagik la...
Sambung kat bawah pula...
ayam, daging dan udang bakar...
pesta bola...
borak2 lagi...
posing lagi dan lagi...
lelap sat sebelum soro2 kaeru...
Quote:
Bagi kami ini kali pertama nak rasmi khemah baru .... dan bertempat di Itogahama Seaside Park,Hiji yg disewa 2 tapak dengan harga 6,500yen..memakan masa berkereta 1/2 jam saja dari Beppu...Alhamdulillah tercapai hajat untuk merasa keseronokan berkhemah .... bersama sahabat2 iaitu 5 famili dengan acara BBQ pelbagai variasi menunya utk org dewasa...,mandi laut ,mencari lala/kepah dan hanabi utk anak2 sebelah malamnya sehingga ada yg tak terlena sebab sana sini meriah org berborak... dan makanan yg banyak untuk dihabiskan ...banyak betul acara sampingan bila beramai ni .....ternyata memang seronok tak ingat ...dan bersambung keesokannya di tempat terbuka pula dibawah...disebabkan chek in dan chek out cuma dari jam 1:00 ptg-11:00 pagi....dan kali ini kaum bapak pulak menghangatkan DEMAM BOLA,makan bola ...tidur bola ...sangat sesuai dengan musim yg tengah hangat berpesta sekarang ni....





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net