~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 12-Apr-2006 09:00 Email | Share | Bookmark
My journey to Ogata~5 April 2006

hari nih abang long...
n Adik...
datang ke Ogata...
nak tgk air terjun...
dan bunga tulip....
ngan kawan2...
ada jambatan gantung...
tapi ibu gayat so ambik shot tepi jer la...
yg nih boleh ngan cik tulip...
jadiklah tukang snap...
tgk dari jauh...
tgk dekat...
jauh semula...
satu antara ribuan...
kita sepasang...
sudut lain....
ni apa pula?
oh terbalik rupanya...
sbb tuh kami datang...
o hanami pun boleh juga...
kenangan with chica...
sambil jalan2...
snap lagik bila ada peluang...
alahai rendahnya pokok tulip...
tukar colorlah pulak...
merah hati...
berbunga2...
tak letih ker tuh?
merahnya tetap menawan...
tapi dah terlebih mangkai...
jom piknik pula...
dah waktu lunch...
mari menjamu selera...
mcm2 ada...
kincir pun ada...
posing jangan terlupa...
hai Adik...
candid org...
candid pokok...
gabungan...
air terjun lagik...
hai Wira...
turn Zahin pula...
testing...
sebelum acara beramai2...
nak balik dah...
mari mengemas...
singgah sebentar...
acara budak2...
main janken pon...
sambil sembang petang...
bunga mesti ada kalau jumpa...
sini lah Ogata town...
tempat kami berenti la nih...
byk juga tarikan...
sakura yg gugur...
yg belum...
belum selesai...
singgah kedai bunga jap...
tgk bunga cantik sambil pilih pokok utk projekku...
Quote:
Konvoi 4 buah kereta kerana ada tulip fiesta namun tulipnya yg masih malu2 gitu ....di samping Harajiri water falls menambahkan seri dan sambil berpiknik di bawah pokok sakura yg masih cantik dipandang...nampaknya demam o hanami masih belum reda walaupun misi ke sana kerana cik tulip idaman hati....








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net