~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 7-Apr-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
Onsen Matsuri~3 hari 3 malam-part1!

cadangnya nak ke Rakutenchi...
hampir tutup dan sakura belum full bloom...
jom singgahlah tgk acara memasang lilin...
kat Beppu Koen...
jugak o hanami...
rajin sungguh dorang letak lilin sepanjang jalan...
ada kolam...
luas utk main2...
sambil bercerita...
sambil tunggu...
tepat jam 5:30 lilin dinyalakan oleh sukarelawan dorang...
taraaa....
cantik2 sumer...
putik sakura pun mesti snap...
piknik jangan terlupa yer...
ni AJK makanan...
kat kolam pun ada jugak...lain style!
cantik tgk reflection....
kasi dekat....
walaupun dlm rintik2 hujan...
tetap digagahi jua...
ditemani bodyguard setia...
dah malam dah mak...
cepat pasang lilin...
sudut lain...
hajimete lihat sakura waktu malam
memang cantik tak terkata...
foto bodyguard jangan terlupa...
itulah dia kisah...
onsen matsuri di hari pertama...
Quote:
Sempena onsen Matsuri(1-3 April) sempat merakamkan detik2 lilin dipasang jam 5:30 petang sampai ke malam menyaksikan hanami di malam hari ...sungguh cantik sakura disinari cahaya lampu malam cuma tukang snap jer terketar2 dan diekori bodyguard kecik berpegang kat kaki sampai susah nak buat acara shooting..apapun terhibur sepanjang 3 hari 3 malam berlangsungnya Onsen matsuri di mana public onsen free utk sapa2 yg "berani"saja ......dan juga sempat secara tak sengaja melihat bukit2 dibakar pada malam ke 3(dipercayai utk menghalau roh2 jahat dan menambah kehijauan semula utk pokok2 baru tumbuh menghijau....mengikut 2 cerita sensei ... cuma kamera jer tertinggal dirumah utk diabadikan !






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net