~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 2-Apr-2006 03:24 Email | Share | Bookmark
Omoi de...part1!

balik dok atas riba tok kelate...
sementara abg long main2 kat luar sokmo...
manakala ibu akviti ambil foto kenangan...
kapak nilah yg byk berjasa nak belah kelapa...
juga sabit seribu kenangan...
ketam kayu tinggalan arwah ayah...
ayam nak bertelur pun kena kacau...
mana aku nak lari nih...
cam kenal lak....apasal byk!
paku yg byk jasa...pembuka penutup botol!
yg usang pun ada...
yg nih lagik usang tapi berguna...
boleh jadik bahan sejarah...guri emas kot!
yg lama tetap jangan dilupa...
kerana tetap berguna jua...
Naja yg belum sempat dikenali seblum ini...
tersenyum manis jumpa sepupu...
ibu pulak sibuk mandikan anak sedara baru...
Marhalim pun nak masuk fotopage...
pastu acara foto ngan sepupu yg ke34 rasanya...
close up sikit...
teringin sgt nak riba baby...
acara main pasir...
bakal jadik tapak rumah...
bersama mak yg tersayang...
tak abis lagik kerja pembersihan oleh MPKB...
aktiviti menebang pokok belimbing yg kukuh yg amat...macho gitu!

Quote:
Antara foto yg sempat disnap masa balik kg tempohari....mula2 balik Sg .Petani(lupa nak ambik shot) pastu balik Bukit Marak,Kelate dan balik semulo ke SP sbb flight ke Nihon naik kat Penang...acara naik bas turun bas (terutama sekali abah yg sibuk dengan urusan mengutip data) naik kapal turun kapal la jawabnya...sepanjang kami di tanahair tercinta!


P/s:Mypokcik~Haik...sudah terlepas segala rindu dendam kami pada segala-galanya terutama dapat makan ikan bakar di Kepala Batas beramai2 rancangan abah,durian si idaman abg long,memborong di Pasar Siti Khadijah impian ibu dll ... tak boleh cakap lebih2 nanti dikhuatiri menganggu ketenteraman awam! Yang paling penting dapat mencium tangan kedua ibubapa paling berharga sekali...jangan marah yer!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net