~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 12-Feb-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
Ais skating punya cerita...

semangat berkobar2...
konvoi...
yatta sampai dah...tutup pulak South gate!
tunggu abah beli tiket...
jauh nak menapak tempat ais skating...
bersemangat nampaknya ibu n anak...
akhirnya kena mintak bantuan...
baru boleh ketengah...hehehe.
ke hulu...
ke hilir ngan Adik...
yg kat tengah tuh kira terrer la...
ramainya orang nak merasa...
tak ketinggalan Adik ...peserta paling muda!
Mariam n Ain juga...
zaki n musume pun...
yg nih cam kenal pulak...
adik setelah cuba2 berjalan ngan kasut
giliran abang long pulak...
dah surrender dah?
round kedua...
baru laju skit...perasan lak!
memberi laluan kepada pihak penaja...
kena jirus gak erk?
close up skit...
pandang sini...
borak sana...
tak sejuk ker org situ...
sofiya dah pro tuh...syabas!
aksi kat luar lagik best...
on the way nak balik...
kena singgah sana...
sini...
yg nih aksi takkan jatuh...
mesti ambik ...
gambar kenangan..
nak naik kete api pulak...sib baik 2 seat!
kete kuda princesess..
jadik driver lak...
over2...
cepat2...
"lapar perut" dah kata Adik...
Quote:
Semalam berkobar2 sangat bila abah nak bawak pergi Kijima Plateau nak ais skating ....dengan bayaran masuk 2100 utk org dewasa dan kanak2 1100 yen masuklah kami 4 beranak dan bersama 3 lagik famili yg lain..,..huh..masing2 berkobar-kobar memakai kasut luncur ...ingatkan semudah yg tengok dalam tv...beranganlah nak jadik macam bintang ais Nihon yg jadik favourite..sapa lagik kalau bukan Yukari Nakano ataupun nak buat aksi macam Miki Ando yg glamour gitu....aksi layback,double loop, dll...tapi paling best sebenarnya tengok bintang ais skating dari US..Arissa(kawaii ne)... maklumlah di tv tiap2 malam asyik siarkan siri pertandingan sampai terikut2 ngan Adik aksinya....sib baik tak termimpi!

Rupanya tak semudah disangka..bila jer masuk kat situ..hahaha...nak berdiri pun tak boleh mesti jatuh punyer kalau tak berpegang kat tepi ....anak2 masing dah tahap semangat turun mendadak....kekeke...last2 abah sewakan kerusi luncur dengan bayaran 600 yen selama 30 minit jer..bolehlah bergerak tapi masih takut2 juga....dapatlah bawak Adik dan Abang long buat pusingan tu pun ambik short cut jer ....tapi yg bagusnya lepas main2 dlm 2 jam kami kena keluar sbb dorang nak bersihkan semula tempat tuh dan nanti boleh sambung lagik....tapi kami dah surrender cukuplah merasai pengalaman memakai kasut luncur...sib baik takde adegan "bedebuk" ... kalau tak malu.... tapi ramai jugak geng yg berpegang kat tepi kira first time la tu kot....namun begitu seronok dan tetap terhibur lepas tuh cuci mata tengok orang lain pulak main.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net