~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 8-Oct-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Kobe~part 2....

 
 
masa nak naik...
pas tuh dari sini ambik bas naik atas lagi...
sampai mana ntah ...lupa pulak namanya
jumpa country house..masuk sini jer la!.
tolong3x... bagi mkn dah 4 hari kami tak mkn!
peberet dua beradik..jenuh la nak boh duit!
tempat lepaskan tekanan sbb tak boleh lompat kat rumah!
nak balik dah...org Osaka tgh menunggu!
masa nak turun...
 
Quote:
Acara jalan2 cari tempat berterusan di Kobe..kali nih kami hanya sempat ke National Park Rokkosan ukt naik cable car dengan bayaran 1000 yen kalau tak silap dan lepak2 di sekitar Country House dengan bayaran 600 yen utk masuk dan kat dlm tuh mcm 2 ada tarikan utk budak2 la..tapi org tua boleh jugak kalau nak rasa muda balik....




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net