~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 6-Oct-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Kobe...Seribu kenangan~17 sept2005(part 1)

berdebar2 nak jumpa kenalan internet for the first time...
Alhamdulillah sampai jua kat Hankyu Sannomiya...
kami menunggu dijemput oleh org Kobe...
berjumpa sekejap dulu sbb nak ryoko bersama famili k.mazni...
Ahli D'moshi2 berkumpul buat kali pertama...
Dengan ahli keluarga turut sama diperkenalkan...
Quote:
Hari ini dalam sejarah di bumi Nihon menemukan kami yang sama merantau..salam ukhuwah disambut 9 bulan lalu pertemuan tercipta antara 2 sahabat ala2 kembar ,tahun ngan bulan dah sama cuma hari jer berbeza....satu Johor mai satu lagi dari Kelate.. bersua buat pertama kali kerana sebelum nih ukhuwah kami hanya menerusi dunia blog dan juga fotopages...dia jualah menjadi tempat rujukanku hidup di rantau orang...ala2 sensei gitu!
Alhamdulillah kami saling mengenali dan moga persahabatan ini akan kekal buat selamanya. Jarak Kobe dengan Chiba bukanlah penghalang dengan izinNya...Amin! Sekarang pulak tunggu kunjung balas dari orang Kobe pulak kenal rumah kami di Beppu untuk melihat pemandangan tepi laut...sudi2kanlah!

Juga buat pertama kali ahli D'moshi2(khas buat anak perantau di bumi Jepun) bersama keluarga masing berkumpul dan berkenalan lebih rapat lagi...timakasih buat kak Siti dan keluarga yang dah kembali ke Malaysia pada 2 Oktober lalu,orang2 Osaka(Zureen,Sya,Yana sekeluarga)atas kesudian melapangkan masa untuk pertemuan penuh bermakna ini.View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net