~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 1-Oct-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Universal Studios Japan(USJ):Osaka~16 September 2005

yatta dah sampai kat luar USJ...
tema masa nih...Halloween!
tu dia gorila tgh cari mangsa...
berehat di Hollywood skejap saje...
kat sini mesti ambik...
cantik kat sini...
 
comel tak saya?
saya lagi hansome...
jalan2 di US...
kenangan ngan gambar E.T...byk ekor E.t kat dlm tuh!
muka masam ..hajat tak kesampaian!
 
kena pujuk beli mainan cop spiderman..baru ok!
 
 
cian abg long..ambik gambar kenangan jer la!
sesi bergambar..mahal nak jumpa VIP...
curi2 jer lah nak buat koleksi utk abg long...
dari jauh free kan...
yg nih lagi free...
bersama kawan baik dlm pc jer sebelum nih...Bert desu ka?
Ernie kot namanya...
show nih ok jugak...
besday keki...okii desu ne!
ambik sebelum kena halau...
Besday Elmo yek?
ooo..besday party utk peminat bertuah hari nih...
kutip apa dia tuh anakku...
I'm Cookie Monster...nyum..nyum..nyum...
prof... BAck To The Future...
ambik giliran gak ker nak bergambar..cancellah tak hensem!
 
 
 
air yg tenang jangka disangka tiada JAWS!
rasa nak luruh jantungku rasai adventurenya!
ambik kat luar pun ok kan....
 
melayang jauh ke bawah bila lalu kat celah kaki dinosaur!
bayangkan ketinggian banguanan tuh...
habis basah kuyup...
sesi lain...
jantungku masih gugup daa...
jadik pemerhati yer abg long?
 
 
eh dah mlm ker?
show nih pun menarik...ada siri2 letupan!
dahsyat..stunt minah saleh!
jumpa lanun for the fisrt time...
jumpa JAWS pulak...byk ekor lagi!
 
dinosaur ker aper...ikut shownya jumpa dinosaur?
cam unta jer..dinosaur tak jadi kot!
Snoopy's show pulak...
baru kuar Encik Snoopy...
selamat datang..boley ckp B.Melayu pulak Mat Saleh nih?
pink panther ngan girlfriendnya kot..sehati sejiwa!
ngan snoopy...
main2...
gelungsur...
celahan pensel warna terbesar di dunia barangkali...
 
 
 
 
popcorn idaman dua beradik...yummy!
"owari" kata adik..jumpa lagi dlm episod Kobe pulak!
Quote:
Hari nih kena spend masa dari pagi sampai la USJ tutup pagar sebab dah bayar mahal2,satu kepala 5,500 yen...Luasnya pun boleh tahan macam Disneyland . Terasa cam dok kat Hollywood pulak bila masuk sini....apapun Abang Long ngan Adik paling enjoy berjumpa dengan USJ punyer characters....tottemo kawaii ne!
Paling peberet sekali kata Abg Long naik beskal E.T....hehehhehe...ibu pun tumpang lagi seronok temankannya mengalami sendiri adventure berbasikal ala2 filem E.T dan sayang sekali hajatnya nak merasa adventure kat Spiderman dan Dinosaur tak kesampaian sbb tak melepasi had ketinggian..zannen deshita! so ibu dan abah jer lah yang dapat merasai bagaimana jatuh dari bangunan pas tu spiderman datang tolong selamatkan...sebijik rasanya buat penggambaran filem...satu adventure yang menarik utk dikongsi bersama....yang lain2 tuh saksikan sendiri tak cukup ruangan rasanya nak menulis adventures berjumpa JAWS,DINOSAUR(tapi tak boleh ambik foto dorang kat dlm tuh) dll.

Tempat duduk di Hollywood ditaja oleh coca-cola tapi minumnya lain pulak...


p/s:hari nih genap setahun kami di rantau orang...moga tabah sokmo hadapi ujian dariNya!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net