~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 4-May-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
My journey to~Kamogawa...

Densha ke awa kamogawa...
 
Abang Long n Hana...
adik ada gaya tersendiri...
Sebelum bertolak...
Dlm train...
Khusyuk nengok kat luar...
Sawah padi yang tak tahan nih...
Macam balik kampung gitu...
View tepi laut...
terbang bebas...
hentiaan ke...10 baru!
depan eki awa kamogawa...
Waiting fot shuttle bus...free jer!
Banyak lagi tempat menarik...
target for today...
Tu dia kami sampai jua dari dlm bas...
Only...
depan replika killer whale...
 
 
 
Replika...sebiji serupa ngan yang betul!
 
lunch time...berselera pulak sdgkan perfomance show dah hampir!
dolphine perfomance...
dari celahan ratusan org,berdiri je lah...
Adik terpaksa diangkat letak atas bahu...
memang menarik...
Beluga...
Datang semula ambil seat jam 4:30 p.m...
baru puas hati...
byk aksi menarik...
 
 
 
percikan air masin...nasib lah sapa duduk dekat boleh minum free
menarik shot nih...
macam replika jer...
 
jom tgk show sea lion pulak...
sea lion pandai ucap konnichiwa...kekeke!
pandai juga bermain bola...
 
malasnyer!
walrus...
 
 
 
beluga perfomance ...
syok lah tuh...
di tepian pantai...
gaya peace yg tak habis2...
action apa ntah!
pokok nyor pun ada ngan buah sekali...
 
 
starfish...
Tamat 7:30p.m...so kena baliklah...
naik local train...balik rumah!



Quote:
KAMOGAWA SEA WORLD...
Adult: 2800 yen
Children : 1 400 yen

CATATAN PERJALANANKU.....
Bertolak jam 10:00a.m di eki Ichikawa ono bersama famili Rusdi dan juga Ghazali seterusnya menunggu densha di Tokyo jam 11:30 dengan menaiki train limited express jam 12:00pm,dijangkakan tiba jam 2:00p.m di Awa Kamogawa.Sebanyak 13 hentian di sepanjang perjalanan terasa seperti suasana balik kampung dari KL-SG.Petani kerana ada sawah padi terbentang luas dan juga view tepian pantai. Anak2 kelihatan riang sekali menghabiskan masa didalam train ala2 BALIK KAMPUNG...sementara train berhenti di hentian pertama di Soga,Oima,Mobara,Kazusa-Ichinomiya,Ohara,Naminaha,Onjuku,Katsuura,Ubara,Kazusa Okitsu,Namegawa Island,Awa Kominato,Awa Amatsu dan sampai jua kami di Awa Kamogawa.Selepas itu menunggu free shuttle bas ke Sea World...hampir jam 3:00 p.m baru dapat menikmati perfomance show dolphin,killer whale,sea lion dan beluga yang begitu menakjubkan...Omoshirokatta desu!!! :
Perjalanan balik jam 7:30 p.m yang begitu mendebarkan kerana train limited express sudah tiada yang tinggal cuma local train ,nak tak nak terpaksa juga dan kelihatan kami saja didalam train sbg outsiders(nasib baik pergi by group kalau tak mati kutu!!!),takut juga tak sempat sampai ke rumah namun Alhamdulillah sampai jua ke rumah jam 11:10 p.m setelah berbasikal dalam kepekatan malam dari eki....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net