~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 5-Apr-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
100 yen shop~Funabashi...

Kat depan lagi...mencari2!
In front of...100 yen shop!
Troli 7 tingkat takde erk??
 
Cute boxes...
Another cute boxes...
 
some of bunga plastik...
Bapak kerang kot!
Kawaii desu...bakul2 nih!
My hubby punye...
Cawan murah jer...tapi comel!
Lagi piring kuih murah2...
Bawak balik mak kerang...
Beg Adik...
Berisi alatan memasak+ makanan!
Sedia nak belayar...for Abg.Long!
Of course for me...for multi purpose!
One of the famost 100 yen shop for Malaysian...because in other place only have one floor but in here ,there are 7 floors for choice such many things. Now became my favorite spot for shopping....hehehe....actually first time datang setelah 6 bulan menetap di bumi Sakura, rabun mata nak pilih,sumenyer berkenan terutama dish(from Brazil,Spain pun ada), bowl,cup, basket,bottle, box,juga mainan untuk anak2 dll. Barangan Asian juga ada dijual di sini...
Buat sapa2 yang kalau datang Tokyo tuh jangan lepaskan peluang menghabiskan duit kat sini...MEMANG BERBALOI!!! Gerenti tak menyesal punye...
Arigatoo to my hubby coz mengizinkan duit dilaburkan kat situ dalam 6000yen lebih jugak walau bunyi nyer kedai 100 yen saja.Maklumlah semua barang2 comel2 belaka...wish to come again! Namun tak banyak gambar diambil disebabkan tidak dibenarkan mengambil gambar...so pandai2 la cover untuk tatapan bersama...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net