~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 20-Jan-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Disini segalanya bermula....

rupa sebelum dimekap...
lihat perubahan saya....
Ada 2 PENUNGGU cheese cake....
Tanggal 1 Oktober banyak memberi seribu erti kerana di sini pasti bermula episod baru buatku, anak2 & my hubby...
Keluarga & sahabat handai ditinggal sepi...namun pasti akan menyusul khabar walau dari kejauhan. Jauh tak bererti renggang dan dekat belum tentu rapat namun boleh dimesra2kan. Kami datang bersambut ...membina salam ukhuwah ...yang pasti akan kukenang sampai bila2 pun.

Besok seluruh umat Islam akan menyambut Aidiladha..baru lebih kurang 4 bulan kami menetap di perkampungan Welshan. Takde lagi kuih tunjuk2 dan suasana balik kampung....teringat pule lagu allahyarham Sudirman 'Balik Kampung '. Itu lagu favourite kedua-dua anakku bila kami balik kampung. Teringin lak nak makan bihun sup ngan nasi beryani....emm yummy....yummy.. sedapnya kalau ada orang tolong masakkan. Nampaknya takleh la aku nak ngadap lama2 kat pc malam ni coz besok ari raye...nanti tak berasap dapur . Rasanya nak tambah satu menu lagi,cheese cake... favourite my hubby ,resepi ni senpai yang bagi. Tu la untung ada ramai senpai...bleh gak korek2 resepi,arigato gozaimasu buat K.Fauziah n K.Yati , jasamu tetap dikenang walau akak berdua akan balik Mesia penghujung Mac nanti....

For the last 'Slamat Hari Raya' buat seluruh umat Islam terutama yang jadik perantau macam kami...dengarkanlah lagu Dendang Perantau...(sendiri nyanyi....k)

Kalo nak liriknya jengok2 kat http://liriklagu.com/liriklagu/LirikLaguRaya.html
(sori bro. KNizam ambik idea....)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net