~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 17-Mar-2007 10:00 Email | Share | Bookmark
Acara menjamu mata~Spring sale(17-19 Mac)

relax2 sambil jamu mata...acara snap lak!
sbb last datang meminang ni....
snap ajalah...boleh tatap pun jadi ler!
rambang mataku...
design mcm2 ader...okane je kurang!
semua cantik berdiri..haha!
mahal seketul ni pun...dlm 5000yen lebih!
barisan cik norita..pilih ja yg mana berkenan!
yg ni design agak lama tapi soft gitu!
ramai dah masuk meminang..huhu1
tempat janken...
antara peminangnya..hehe
Quote:
Kenangan bersama "cik Norita"di Imari(acara 2 in 1)....misi HTB dah tercapai...satu lagi hajat nak merisik2 apa yg patut...acara sebelum bertolak pulang ke Beppu(ada misi penting menunggu)..menemani abah mencari omiyage .... sambil2 mencari barang idaman ibu(nak cukupkan set gitu) ....banyak dah susut walaupun kira sampai awal gak ler dalam 9:30 pagi gurai...terpaksa isi borang tempahan(beratur lak tu tunggu org Filipina lagi advanced dlm bab ni...huhuhuhu)...terpaksa menunggu stok baru bulan 6 nanti..harap2 ader rezeki ler nak cukupkan set...pasrah dan relaku menunggu semata2 kerana sidia yg kupuja2!

Sempat bersantai dan betul2 jamu mata tgk para peminang bersesak2 untuk acara janken pon...mengabadikan kenangan buat kali keduanya di sini!

Timakasih suamiku....tak sanggup pulak nak wat makan bila dikenang2 proses merisik tempohari dan hantaran yg bakal diberi jika sidia berjaya dipinang!Sekali seumur hidup...ayat penyedap kata dari suami...tq..tq..tq...tiada apa lagi yg hendak dikata!!!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net