~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 10-Feb-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
Kyushu Winter Festival~10-12 Febuari 2007

masuk kot sini...
lubang apa lak ni...
ooo..cik mickey mouse!
berangan jadi prince & princess ke
apa ntah?
katasumurid/snail
peminatnya...hehe
snoopy
singa kot...rupa dha lari skit..haha!
jom main sori...
ayuh..
 
comel jerk 2 beradik ni...haha
turn ibu lak melayan anak2...
seronoknya...
yaya pun ade...
uh..accident lak...
nak main gak...
main lagik...
geram jer tgk aksi 2 beradik ni...
jom jumpa Pak Singh...
dari jauh..
 
tomato...
 
 
 
peminat dinosaur...
peminat btk love...
ok la balik..tak tahan sejuk!
Quote:
Ada jugak akhirnya....ingat jadi tak jadi...kali pertama dan terakhir buat kami...ini jer peluang yg ada...namun ukiran icenya tak secantik yg tahun 2005 bila dibandingkan fotonya...tahun tu masih mentah lagik kat Beppu ni...tak tau apa pun...apatah lagi tidak berkereta...alhamdulillah rezeki anak2 untuk main sori pun masih ada di tahun terakhir dibumi orang..seronoknya dorang sampai takmo balik kalau dah jumpa snow ni...ingat nak buat penggambaran sampai ke malam hari(utk hari pertama saje ada night attraction)... terpaksa cancel ...dek sejuk menggigil daaa...bekal dah macam2 bawak,pizza ade,nasi putih ade,lauk rendang daging ade dan ikan kering pun ade juga sayur campur...last2 makan dlm kete kat Yufuin...tak tahan sejuk weih.....bolehlah walaupun tak sehebat dan secantik tahun 2005!

Lihat perbezaannya tahun 2005..foto hiasan semata!

Hasil tahun 2007....ditempat yg sama..salji kegersangan nampaknya!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net