~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 26-Jan-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
Anakku dah 4 tahun la

saja buh masa kali pertama sambut dijepun..2 tahun lepas!
scene 1
scene 2
scene 3
scene 4
scene 5
Quote:
Rasa semacam tak caya pulak Adik(sekarang dha kena panggil Kakak) dah berumur 4 tahun la...bila tgk gelagat cam baru 2 tahun...hehehe..tanda awet muda ka tak cukup matang...huhuhu...tapi dah pandai request macam2..Alhamdulillah kira birthday wishnya tertunai juga..1 KEK TOPPING BERPERISA STRAWBERRY dan 1 HADIAH TELEPON UNTUK MENELEFON TOK WAN DAN SEPUPU2 KAT KG(surprised dari Abg Long,ibu dan Abah...beli dah lama sbb bila tgk jer tel tu kat supa...dia asyik merenung dan termenung ja..ade makna ler tu dan sib baik ler murah... )



p/s:Untuk anak perempuan ibu...gomen ne...hanya majlis tertutup disebabkan abah dalam kesibukan waktu kemuncaknya...moga membesar sihat walafiat dan menjadi anak seperti yang kami impikan hendaknya!O tanjoubi omedetou Kakak....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net