~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 24-Dec-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
Tempura oh tempura~Tempei

inilah kedainya kiri jln..parking sebelah knn!
betul2 sebelah stesen minyak Stork
lagik2 trade mark...
utk dilihat saja!
peace dulu erk?
ambik foto dulu la...
baca2 apa yg patut...
tgk waktu dibuka...kemudian hari senang nak rujuk!
set sanma bakar(1260 yen)
2 set ebi tenten dan 1 set sanma..ok la utk hirogohan!
set ebi tenten(680 yen)
Quote:
Dah orang nak belanja...proceed jerk nantikan lampu hijau tukar jadik merah tapi takdak geng ari ni la....thanks to Mr .Gelembai!Cukup berselera dan kekenyangan dengan menu pilihan Sanma Bakar..oishikatta desu yo!


p/s; khas utk kak tina &kawan2 yg nak mengubah selera Melayu ~sedikit panduan..lepas jer Oita eki akan nampak papan tanda Cola2 yg besar dari jauh...simpang 4 dimana papan tanda Cola2 di belah kanan tapi kena ambik kiri n then ambik kanan first simpang yg akan lalu bawah jejantas..akan nampaklah Stesen minyak Stork! Tempei sebelah tu jerk la...ok ker?Namun setiap hari rabu kedai ini ditutup dan meja utk famili terhad utk 3 keluarga sahaja...kecik kan! Sekian terima kasih...harap maklum!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net