~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 3-Dec-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
Asaji Dan Ogata

jumpa tasik...di R30
Naoiri lake...
cantiknya...
view Mizu no ...
masak nabe,bakar ayam...
seronoknya...
gelak apa tu memasing...
nureen...
kak wani main apa gitu...
ada2 aja program dorang...
muhaimin...
berselera masing2 ya...
ni air fresh dari gunung...
view sepanjang jln!
Yujaku park dibawahnya...
langit pun cantik...
alhamdulillah sampai gak...
 
 
sesi pengambaran...
 
 
 
 
 
kasihnya ibu...
 
kenangan beramai...
 
 
Quote:
Kenangan manis bersama sahabat yang pasti tidak dilupakan...makan buah langsat beramai...gomen ne..sesunggunya buku peta Jepun agak mencabar hari ini....begitu banyak jalan2 kecik yg tidak dikenal pasti dan mengelirukan dlm buku...huhuhuh...tapi begitu adventure dan dapat tengok view yg sungguh cantik sepanjang perjalanan...hehehe....yang best sekali part lunch di Mizu no Eki yg sepatutnya acara masak nabe saja menjadik pesta makanan..mcm2 ada..Ayam tandoori panas2 kak Fizah jadik rebutan...asyik lesap saja..yummy... ...kuah kacang,cucur udang,cekodok,kerpok,karipap pusing,bihun dll...seterusnya meneruskan perjalanan ke Yujaku park yang diwar2kan for momiji viewing especially...mmg cantik walaupun dah banyak daun yg gugur....last stop pulak ke Harajiri Fall@Niagara fall Jepun....dah mlm...1,2 shoot jerlah....sebelum bertolak pulang mengikut R502 yg senang dan mudah!





http://beta.photoshow.com/watch/uR3Un9tD


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net