~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 27-Feb-2008 11:12 Email | Share | | Bookmark
Kehadiran yg dinanti....

minggu ke-18..kenangan dari dari Az-Zahrah
Quote:
Setelah 5 tahun berehat...lupa2 pun ada juga...tak sabar menunggu rasanya......walau bermacam2 dugaan juga ditempuhi sepanjang tempoh ini..moga dipermudahkanNya sentiasa!



Tuesday, 19-Feb-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Omoi de~Otsuji Koen

 
 
 
View all 27 photos...
Quote:
Rupanya foto kenangan ke taman hydrangea@ ajisai di bulan june tahun lepas pun lum masuk2 fp lagi....kenangan bersama famili Tok Demang gitu....kenangan oh kenangan!




Baby Adriana n ajisai....

Michi No Eki Mie ...kena ambik ni dr kete pun jadi ler!


Wednesday, 13-Feb-2008 03:44 Email | Share | | Bookmark
Omoi de~Chado kali ke-3

oleh pakar..1 tahun menuntut tu..baru dpt sijil!
wagashi sebagai pelengkap...
sorang2 diajar bancuh teh...
View all 8 photos...
Quote:
Tea Ceremony @ Chado...untuk kali kedua di rumah sensei Ikebana di Beppu.....tapi masuk kali ke-3 di Jepun ..juga merangkap yg terakhir!Kali ni masih ada kelainan dari yg pertama dan kedua....bermaknanya pengalaman walau hanya acara bancuh2 & minum teh hijau Jepun aja...sekurang2nya masa 1-2 jam diambil utk adat istiadat yg penuh protokol ini..naik2 lenguh2 kaki mengensut!



Sunday, 10-Feb-2008 04:36 Email | Share | | Bookmark
Omoi de ~Kelas mengajar keduaku

 
 
 
View all 7 photos...
Quote:
Dgn kerja packing sudah bermula...Alhamdulillah sempat gak wat kelas kedua utk sensei nihongoku dan kawan2nya..menu kali ni Nasi Ayam Simple....Alhamdulillah dorang cukup suka makan...thanks Kak Zar dan Marizah ...kawan seperguruan yg datang membantu....juga Bu lita...tercapai juga hajat nak temukan ngan kawan2 jepun dan juga Filipina....sbb Bu Lita memiliki perniagaan dari rumah ...Asian Food &frozen food so nanti senanglah mereka nak mencari sumber Asean Food dsbnya...satu lagi kenangan manis kerana dpt berpeluang menurunkan ilmu memasak walau takde dalam dada utk memperkenalkan makanan Malaysia kepada mereka yg berminat.......



Saturday, 2-Feb-2008 04:44 Email | Share | | Bookmark
Pelajaran 38~my ikebana

utk party...lain gubahannya
lupa dah yg mana bikin sendiri..huhu
 
View all 9 photos...
Quote:
Alhamdulillah setelah sekian lama...baru semalam pc ibu dapat beroperasi...rasa kekok pula sbb sebelum ni menumpang laptop abah...tapi seronok kini boleh belek2 kembali album kenangan lama(byk lagi tu dlm pcku)....contohnya kitab ikebanaku....walaupun dah lama terperup..terperap....aku ku update kembali...segala memori manis yg tersimpan kat pc ini.Buku kitab ikebana pun...kena cari balik....nak tulis nama2 bunga pun...dah lupa dah mak!



[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net