~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 12-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Aquaria

 
 
 
View all 12 photos...
Quote:
Timakasih Pak Teh belanja kami tgk ikan kat Aquaria!

Antara binatang yang pelik dijumpai...


Friday, 11-Apr-2008 23:48 Email | Share | | Bookmark
Omoi de~yakimoooo3x@keledek bakar

 
 
 
View all 4 photos...
Quote:
Antara kenangan sempat ditangkap kat tepi jalan...sempat juga la nak merasa membeli yakimo utk pertama kalinya juga terakhir....Alhamdulillah ada rezeki masa balik dari hyokogumi kakak..terdengar2 yakimoooooooooo dari kejauhan....terus tahan pakcik yakimoo ni....dan berborak2 jap dgn dia..interview pasal yakimooo ler paa lagi!Dia pulak interview kita pasal negara Malaysia.....huhuhuhu.
Rega kalau tak silap 300yen utk 300gm..dapat ler 2 ketul utk dirasa!Oishikaatttaaaaaaaa desu yo....



Saturday, 5-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
HaRi Sukan~5&6 Mei

 
ngan anakanda jap...
 
View all 10 photos...
Quote:
Sekolah Keb.Seksyen 7,Bandar Baru Bangi....Abg Long sekadar jadi pasukan sorak Rumah merah ja!
Rumah Abg Long dapat tempat ke-3 sepanjang 2 hari berlangsung acara sukan utk tahun ini.....


Saturday, 15-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Riding School Abah

 
ada org tgh main polo..
ni ler kuda abah hari ni...
View all 12 photos...
Quote:
Taman Ekuestrian Putrajaya,Presint 5
Opening Hours :Tuesday to Sunday
: 7:45 -11:45/4:15-7:15
Begginer Package : RM 380/2 per week/8 lessons



p/s:Fisrt time datang sini...tgk abah jadi penunggang kuda(hobi terbaru)....anak2 yg excited sgt nak tgk...ada org offer belajo sama...tunggu semangat keberanian datang menjelma dululah nampaknya!


Thursday, 13-Mar-2008 01:10 Email | Share | | Bookmark
Kelas Terakhir

main hentam masak2 kat bawah ja...
Mee Kari Simple...
Shihiro n Akiko san..
View all 9 photos...
Quote:
Utk sensei ,kawan Jepun dan Filipina....barang2 pun penuh berselerak bila saat mahu pulang ni..huhuhu.
Menu :Mee kari simple...permintaan sensei...hubby dia suka makan mee kari Malaysia...dan kuih koci Puan Marizah..yg seakan2 kuih orang jepun juga..sbb menggunakan tepung pulut.

p/s:domo arigatou kat Puan Marizah..selaku chef Kuih Koci..dia memang pakar bab kuih muih ni....


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net