~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Friday, 20-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Sayonara Party

hari terakhir sekolah...
tunggu abah parking kat Atio...
dorang dok main game apa ntah?
View all 16 photos...
Quote:
Jam 10:00-10:30 am....

kenangan tomodachi kelas 1-4....

Kenangan tinggallah kenangan...Ishigaki Elementary School!!!


Wednesday, 18-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
City hall, Gooday & Marushoku

foto kenangan...ntah dtg lagi ke tak?
pilihan tempat
 
View all 11 photos...
Quote:
Minggu yg agak sibuk buat ibu n abah...hari ni pergi ke City Hall...uruskan surat rasmi pemberhentian abg long sekolah yg setakat 20 Julai saja sbb lepas ni Natsuyasumi/summer holiday pun bermula...sib baik sekejap saja dpt 2 salinan ..1 utk simpanan rujukan kami dan satu utk rujukan Ishigaki Shogakoo...sayu pulak rasa hati bila dah genggam surat...kerana yg pasti hari semakin dekat utk kami menghitung untuk pulang ke tanahair tercinta...bukan bercuti..tapi "Utk Selamanya"...cam lagu Datok Siti lak..
Ato de ke tempat biasa kami membeli dan belah lah lepas tu....tak lain tak bukan peberet abah mencari barang2...tapi kali ni cari barang utk lengkapkan souvinier utk sensei abg long...Alhamdulillah lega dah dapat...selesai 1 misi..selain2 misi2 lain yg menunggu....ooo..belum lagi..kena pergi "sayonara party "lak..lusanya....




Monday, 16-Jul-2007 18:00 Email | Share | | Bookmark
Kenangan dari Joyfull

tgk tu tersenyum sampai ke telinga
kakak tumpang seronok yer...
perisa ichigo
View all 12 photos...
Quote:
Terima kasih abah belanja kami makan... ...sbb dah janji ngan besday boy..ini tempat pilihannya...sukalah tu dpt mkn kaki gori perisa meron seperti yg diidam2kannya dan juga ada satu lagi permintaan/peberetnya buat abah tapi kena tunggu abah merdeka dulu nampaknya...!

kaki gori perisa strawberry...buat Kakak!

menu baru...tempura goubo idaman ibu!

set yakisaba,tsukemono hijiki & goubo my peberet tiap kali dtg sini...


Monday, 16-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
O tanjoubi omedetou/Happy Birthday~part1

African Marble Safari...
jadi pilihan ibu kali ini...
kek love utk kakak...
View all 9 photos...





Quote:

To Abang Long utk ulangtahun kelahiran ke -7...moga sihat2 sejahtera di dalam peliharaanNya!

p/s:hari ini ibu buat praktikal lagik menghias keki...walaupun Abg long bukan suka makan pun...tapi ibu seronok juga belajar buat corak marble itu dan ini..sambil2 menghias kek ikut kreativiti yg secetek di dada....


Saturday, 14-Jul-2007 01:10 Email | Share | | Bookmark
Man yi???

sebelum typhoon dtg...hujan ribut dah kuat!
::::::::::::::::::::::MAN YI::::::::::::::::::::
Quote:
Siapakah gerangan....mendengar kisahnya amat menakutkan sejak beberapa hari lalu...huru hara jadi nya bila dia bertandang...teman2 senasib...eloklah buat persiapan yg termampu...doa dan tawakkal...serahkan kepada Dia yg satu!Kerana dia bakal bertandang seperti diwar2kan....Pulau Kyushu bakal menjadi kunjungannya hari ini selepas Pulau Okinawa dirempuh hebat...mungkin satu amaran...dunia yang semakin haru!!!

Nasihat seorang teman blogger yg dah mengalami pengalaman typhoon sehari lepas di Okinawa....
Quote:
doa dan doa, masukkan semua barang di luar rumah ke dalam rumah.
Siapkan lampu picit bersama bateri dan lilin.
Siapkan bekalan makanan yang penting.
Semoga semua selamat, amin.

Terima kasih banyak2 kak....insya-Allah...hanya doa dan tawakkal selepas ikhtiar dilakukan...mudah2an kami di sini selamat sekali lagi menerima ujian kecil dariNya....


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net