~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Permata hati ke-3

 
 
 
View all 5 photos...
Quote:
Alhamdulillah....kami selamat menerima kedatangan orang baru ..cahaya mata ke-3..baby girl seberat 3.6 kg(catat sejarah gitu..paling besar antara 3 beradik) pada tarikh seperti yg dijangka pada 30 Julai jam 1:53 pagi bersamaan malam Israk Mikraj.
Baby girl diberi nama pada hari ke-7…HAJAR NAURAH!

foto yang sempat disnap kat Az-Zahrah oleh Papparazzi pada hari pertama...



p/s:Terima kasih jua kawan2 jauh dan dekat yg mengucapkan tahniah dan melawat kami di Pusat Perubatan Az-Zahrah dan di rumah tempohari.


Wednesday, 16-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Lahir Ke-8 Abg Long!!!

01
02
Quote:
Khas buat anakanda kami Ayyub Solihin..moga berbahagia dan ceria2 selalu..rajin2 belajar sbb dah dapat idaman hati.... dengan kejutan yang termampu abah,ibu dan Kak Ngah sediakan!!!



Friday, 30-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Birthday Treat Khas Utk Abah...

 
buh siap2 dlm kotak nak kena freeze 2-3 jam dulu...
baru leh mkn ptg nanti...
View all 8 photos...
Quote:
O tanjyobi omedetou abang...

Pineapple Orange Cheese Cake Khas buat abah...

p/s:Alhamdulillah dapat juga mengaplikasikan ilmu berguru tempohari...kena juga buat walau mood nak ke dapur agak teruk lately ni......takut2 nanti ilmu berkarat....bahan2 hiasan/deko mengikut apa yg ada/stok dalam peti dan apa yg ada kat rumah...walau byk kekurangan yang masih perlu diperbaiki...masa belajar nampak mudah walau agak payah utk juga utk memuaskan hati sendiri.....


Sunday, 4-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Mother's Day Cake & Decoration...

kali ni oleh Chef shelly...
teknik tu yg penting boleh tgk!
nampak senang...
View all 12 photos...
Quote:
Tempat : Cam biasa Yummie Bakery
Yuran Special utk ahli : RM10..mana nak dpt tu!Bukan ahli pula RM20
Peserta : 44 orang..ramainya Mak Ngah!!!(dpt ler sehiris tipis sorang utk dirasa... )




p/s:alhamdulillah masih berkesempatan menimba ilmu baking buat kali ke-3 kat Yummie Bakeri...utk akan datang lum tahu lagi ade ke tak peluang/rezeki nak menuntut secerah ini???


Saturday, 3-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Special Kantan

 
This is another of those Linky Love game where you only have to tag 10 person in one post but still there is no actual limit (you can tag more if you want!). Once tagged, you have to copy paste the link in this post, and make them grow!

Do not delete any of the links and be honest to yourself!

************************************************************

Dan bunga kantan yang cantik menawan dan lagi seksi ini saya hadiahkan kepada tetamu yg berkunjung kat sini pulak ya!Kita tgk siapa yang kena dan bertuah kerana datang bertamu kat sini.....tak reti sebenarnya nak passing2 kat orang ni....huhuhu.

Sekian...terima kasih!

Quote:
Tq to Kak Zanaz70 for this lovely kantan...nanti bolehlah saya buat masak Laksa Kedah or Laksa penang...dah mengidam lama ni haaaaa.....................


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net