Want your
own Fotopage?






 
~:::Furui Arubamu:::~

By: Sira Sain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 19-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Di sini segalanya berakhir~Furui arubamu

 
 
 
View all 12 photos...
Quote:
Semacam bunyinya...tapi terpaksa membuat keputusan untuk menutup tirai fotopage ini untuk memberi laluan kepada urusniaga online dan offline yg telah ku terjebak kini.
Terima kasih utk kawan2 yg sudi telah lama,selalu berkunjung ke sini sejak dari zaman ia dibuka dari Negara Matahari Terbit...laman ini mungkin cuma akan diupdate utk entry dari jepun untuk kenangan kami ..ikebanaku...siri perjalanan kami utk kenangan terabadi yg tak abis lagi...itupun belum tahu lagi sbb ia dalam pc yg satu lagi dan dalam penyelengaraan..selamat ke tidak..wallahua'lam..harap2 masih boleh diselamatkan lagiiii!

Kembali ingatan pada entry pertamaku dari bumi orang sejak 20 Januari 2005...terkial2 nak upload fotopage Di sini segalanya bermula...sehingga mencecah 103 page..516 entry dgn 7953 foto..begitu banyak kenangannya...dari tak tahu apa tentang dunia photography, internet,blogging...dari minat kini kucuba dan belajar mencari rezeki dari sini...dunia online..juga menjalin tali persahabatan...dari serata tempat..dari kejauhan dapat kenal ramai2 kawan dr senegara..juga ramai rupanya orang Malaysia yg berhijrah...merantau ke negara asing dll....terima kasih tak terucap dengan kata2 actually...memang segalanya bermula dari laman fotopage ini.

Namun dengan berat hatinya... oleh sebab kekangan masa...secara rasmi ia tidak akan diupdate lagi untuk entry yg akan datang!!!Terima kasih daun keladi..kalau sudi bolehlah berkunjunglah ke laman seperti dibawah ini...MACAM2 ADA!!!
1)MY BUSINESS SITES
2) HOUSE OF ALPHA LIPID
3)NASI BUKUH BUKIT MARAK


Quote:
Quick account stats: You have 516 entries and 7953 fotos
Account Storage stats: You are using 2145.79MB out of 1000MB unlimited of your personal storage





N.A.D.A.S.O.U.S.O.U

Furui ARUBAMU mekuri
Arigatou tte tsubuyaita
Itsumo itsumo mune no naka
Hagemashite kureru hito yo
Hare wataru hi mo ame no hi mo
Ukabu ano egao
Omoide tooku asete mo
Omokage sagashite
Yomigaeru hi wa nada sousou

Ichiban hoshi ni inoru
Sore ga watashi nokuse ni nari
Yuugure ni miageru sora
Kokoro ippai anata sagasu
Kanashimi ni mo yorokobi ni mo
Omou ano egao
Anata no basho kara watashi ga
Mietara kitto itsuka
Aeru to shinji ikite yuku

Hare wataru hi mo ame no hi mo
Ukabua no egao
Omoide tooku asete mo
Samishikute koishikute
Kimi he no omoi nada sousou
Aitakute aitakute
Kimi he no omoi nada sousou


Turning the pages of old photographs
I whisper thanks to each and every one
Deep in my heart you have come, come to live
Sure as the sun to see me through

Come rain or shine however the day may be
You shelter me with your smile
However far your memories may fade
Traces of you I hope to find
Then you appear and I drown in my own tears

I wish on a star, the first star of the night
You'll find me here every evening of the year
As twilight approaches I look to the sky
Seaching for you with all of my heart

In grief and joy I long for you and your smile
Hoping you feel the way I do
If only you could find me from where you are
I do believe somewhere in time
I do believe I will see you once again

Come rain or shine however the day may be
You shelter me with your smile
But as each memory of you fades away
I'm so alone longing for you
You're on my mind as I drown in my own tears

Missing you so I'm missing you so
You're on my mind as I drown in my own tears

F.r.o.m C.h.i.b.a W.i.t.h L.o.v.e


F.r.o.m K.y.u.s.h.u W.i.t.h L.o.v.e

p/s:Dengan keluarnya video klip NADA SOUSOU ini..tertunai sudah..permintaan seorang sensei photographyku...yang tertangguh buat sekian lama..enjoyed!


Wednesday, 1-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Wajah Aidilfitri 1429H

 
 
 
Quote:
Kenangan beraya Syawal 2008...di Bukit Marak juga Sungai Petani!


beraya ngan keluarga di Bukit Marak...

Beraya di SP...


Thursday, 11-Sep-2008 08:54 Email | Share | | Bookmark
Pengumuman Rasmi


Quote:
Dengan segala hormatnya menjemput pengunjung fotopages ini singgah kat laman My S.O.H.O saya yang baru dibuka dan masih dalam proses mengubahsuai lagi...utk kawan2 nak shopping online atau boleh berkunjung terus ke teratak sementara saya di Bandar Baru Bangi!

p/s:Tanggal hari ini dah merdeka 44 hari..bukan nak bom mana2 bangunan tapi nak booom bisnes kecil2an...so boleh panjangkan langkah sikit2 mengikut keadaan dan kesesuaian!


Wednesday, 10-Sep-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Ragam Anak2

cukup 1 bulan
jelir lidah...
kenyit kanan...
View all 9 photos...
Quote:
Perkembangan Hajar Naurah masa 1 bulan lebih ni...
-dah pandai senyum dah
-selalu minta dukung/demand tinggi terutama waktu malam
-nangis sampai kuar air mata kalau tak diangkat..sore tak usah citer mcm org sakit teramat..mesti org sebelah ingat dera anak!
-suka kalau ibu nyanyi lagu tepuk amai2...sengeh2 gitu!
-pernah satu hari cam dah meniarap baru letak kejap..secara tak sengaja..tak tau ler tapi Naurah memang kuat menendang since dalam perut ibu lagi!
-ada orang ingatkan Naurah lelaki...muka tak lady like langsung agaknya..huhu!
-suka wat senaman pagi
-apa lagi erk nanti ibu tulis kalau teringat!


Sunday, 24-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Pertandingan mewarna

 
 
 
View all 12 photos...
Quote:
Sempena hari kemerdekaan..bertempat diKompleks PKNS BANGI...Kak Ngah turut mengambil bahagian...semangat waja gitu!



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net